Wereld Natuur Fonds

De natuur is het grootste wonder op aarde. Een magisch samenspel van mensen, dieren en planten. Het Wereld Natuur Fonds (WNF) heeft als missie gezamenlijk een wereld tot stand te brengen waarin mens en natuur in harmonie leven. In het belang van de natuur én in het belang van de mens, die de natuur nodig heeft.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Natuur, milieu &wildlife |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Wereld Natuur Fonds kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

“Voor mij voelde het heel natuurlijk om het Wereld Natuur Fonds in mijn testament op te nemen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het in stand houden van de natuur die we nu hebben. Of liever nog: mooier maken dan die al is. Ik ben een echt buitenmens en geniet enorm van de natuur. Van flora, van fauna, van de zee, de bossen, de seizoenen; ik vind het allemaal even mooi. Daarom ben ik al heel lang lid van WNF en overigens ook van Natuurmonumenten. Het is mijn bijdrage in het klein aan de bescherming van de natuur om ons heen. Het is misschien een druppel op de gloeiende plaat, maar heel belangrijk, vind ik. Als we allemaal een bijdrage leveren, kunnen al die druppels, al die kleine beetjes, het verschil maken.”

Diny Boogerd heeft WNF in haar testament opgenomen

“Hanny Wentholt (1928-2012), een fervent dieren- en natuurliefhebber had o.a. het Wereld Natuur Fonds in haar testament staan. Mevrouw Wentholt stond bekend in haar omgeving als een actieve, sociale en sterke vrouw met een voorliefde voor olifanten. Haar nalatenschap ging dan ook naar het Jengi project in Kameroen, in het dorpje Ngoyla, een dorpje aan de rand van het Nki national park. Een gebied waar regelmatig bosolifanten gestroopt worden voor hun ivoor. Dankzij Hanny kon WNF op locatie een overnachtingsplek voor de rangers bouwen, zodat de rangers nu veel sneller kunnen optreden tegen stropers.”

Jaap van der Waarde, natuurbeschermer WNF

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Wereld Natuur Fonds kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Wereld Natuur Fonds kunt u direct contact opnemen via: