Trombosestichting Nederland

De Trombosestichting wil een einde maken aan tromboseleed: dagelijks overlijden in Nederland 3 mensen aan de gevolgen van een trombose, zoals aan een hartinfarct of een herseninfarct. En iedere dag krijgen ruim 100 Nederlanders een vorm van veneuze trombose. Zoals een trombosebeen of een longembolie. Van hen kampt 20- tot 50% met blijvende restverschijnselen in de vorm van een posttrombotisch syndroom. Daarom financieren wij innovatief en levensreddend wetenschappelijk onderzoek, zodat er bijvoorbeeld veiligere bloedverdunners komen en artsen sneller de diagnose trombose kunnen stellen. De Trombosestichting geeft ook voorlichting over de oorzaken en symptomen van trombose.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Gezondheid |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Trombosestichting Nederland kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

“Ik ben al jaren donateur van de Trombosestichting, want ik vind onderzoek naar de oorzaak en behandeling van trombose belangrijk. Ik wilde een mooie bestemming vinden voor mijn nalatenschap, ik heb namelijk geen familie. Dus kan de Trombosestichting in de toekomst rekenen op een mooi bedrag voor het noodzakelijke tromboseonderzoek!”

Mevrouw Barendrecht (80)

“Uit eigen ervaring weten we hoe groot de invloed van trombose is op je leven. Daarom willen wij dat de Trombosestichting door kan blijven gaan met haar werk. In ons testament hebben we vastgelegd dat ons vermogen naar de Trombosestichting zal gaan. Iets blijvends doen voor trombose-onderzoek, geeft ons een goed gevoel.”

Dhr. Snoek (70)  en Mw. Nobel (69)

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Trombosestichting Nederland kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Trombosestichting Nederland kunt u direct contact opnemen via: