Stichting AAP

AAP zet zich in voor een betere toekomst voor apen en andere exotische zoogdieren. De dieren zijn meestal afkomstig uit illegale handel, circussen of afgestaan door particulieren. Vaak zijn ze er slecht aan toe door vereenzaming, slechte voeding of te kleine behuizing.

Bij AAP krijgen ze de rust en verzorging en leren ze weer met soortgenoten omgaan. Als de dieren voldoende hersteld zijn wordt er een nieuwe plek gezocht waar ze altijd kunnen blijven.

AAP pakt het probleem bij de wortels aan. Zo pleiten we voor betere wet- en regelgeving, geven voorlichting en werken daarbij graag samen met andere organisaties om zo onze impact te vergroten.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Dieren | Natuur, milieu &wildlife |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Stichting AAP kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

“In de toekomst wil AAP hulp blijven bieden aan dieren in nood en die vaak zwaar getraumatiseerd zijn. Zij kunnen niet voor zichzelf opkomen. Ik zie het als onze taak om ze te redden en op te vangen. We hebben daarbij veel steun nodig. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Het werk van AAP zal over 20 jaar nog steeds keihard nodig zijn. Wilt u nadenken over een plekje voor AAP in uw testament? U helpt ons en de dieren geweldig!”

David van Gennep
Directeur Stichting AAP

“We voelen ons zó betrokken bij de dieren en het goede werk van AAP dat we hebben besloten om aan AAP na te laten. De persoonlijke gesprekken met AAP hebben we als zeer aangenaam ervaren. Er is goed omgegaan met onze emoties en wensen. Zo zorgt AAP er ook voor dat onze hond goed wordt opgevangen en niet in een asiel terechtkomt. We hebben er alle vertrouwen in dat onze nalatenschap bij AAP in goede handen is.”

Roel en Mieke Klinkenberg
Hebben AAP in hun testament opgenomen

“Dertien jaar lang was chimpansee Marria onderdeel van een gezin. Ze at, sliep en douchte met de familie. Tot ze, als een echte puber, in opstand kwam en eenzaam werd opgesloten. Gelukkig heeft AAP haar kunnen redden.

Nu help ik mee Marria een mooi bestaan als chimpansee te geven. Ik heb bij AAP al veel dieren zien opbloeien bij hun soortgenoten. Ook de komende jaren zullen nog veel meer apen en andere dieren bij ons komen. Ik hoop dat u dieren als Maria via uw testament wilt helpen.”

Godelieve Kranendonk
Gedragsbioloog bij AAP

Eerst meer lezen over nalatenschap Toegift.nl? Ga terug naar homepagina

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Stichting AAP kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Stichting AAP kunt u direct contact opnemen via: