SOS Kinderdorpen

Elk kind in de wereld heeft recht op een liefdevolle en veilige familie. SOS Kinderdorpen versterkt en ondersteunt kwetsbare families en creëert liefdevolle en veilige families voor kinderen zonder familie of veilig thuis.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Internationale hulp & mensenrechten |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan SOS Kinderdorpen kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

“Onze tante overleed op 98 jarige leeftijd. Zij wilde heel graag een deel van haar erfenis aan SOS Kinderdorpen schenken. In samenspraak met SOS is er voor gekozen om een concreet project te steunen. Met haar nalatenschap  kan een hele klas in Tsjaad een jaar lang onderwijs en onderwijsmiddelen krijgen.”

Familie Bartelds

“Mijn dierbare nichten en neven hebben het goed. Als ik mijn kleine kapitaal onder hen verdeel, wordt het te veel versnipperd. Ik ben al heel lang donateur van SOS en enorm onder de indruk van het goede werk van de organisatie. Daarom hebben wij indertijd SOS Kinderdorpen vol overtuiging als erfgenaam opgenomen in ons testament. Mijn belangstelling voor kinderen is gelukkig altijd gebleven.”

Mevrouw Kuiper

“Onrecht en armoede grijpen mij aan. Vooral als het kinderen raakt. In SOS zag ik een kans om iets te doen voor kwetsbare kinderen.” Mede dankzij haar inzet als vrijwilliger groeiden generaties kinderen in liefde en veiligheid op. Haar motto is: “Geef kinderen een toekomst.” Daarom heeft zij SOS Kinderdorpen in haar testament opgenomen.

Mevrouw Piepenbroek

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan SOS Kinderdorpen kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan SOS Kinderdorpen kunt u direct contact opnemen via: