Nierstichting

De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven en ook écht blijven leven. We strijden voor meer donoren, maken ons hard voor preventie, investeren in stamcelonderzoek en werken vastberaden aan een draagbare kunstnier. Want dialyseren is geen leven, maar overleven. We doen dan ook alles wat in ons vermogen ligt om het leven van nierpatiënten te verbeteren.

Dit kunnen we niet alleen. De Nierstichting krijgt geen financiële steun van de overheid en is daarom afhankelijk van donaties, giften en vrijwillige bijdragen uit de samenleving. Wilt u ons helpen bij het realiseren van onze doelen?

Leven gaat voor, in alles wat wij doen

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Gezondheid |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nierstichting kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

“Via mijn testament kan ík straks nierpatiënten helpen.” Eefje van ’t Rood (79) verloor haar man, dochter en schoonzoon aan nierziekten. Daarom heeft zij de Nierstichting opgenomen in haar testament. Via haar nalatenschap wil ze de steun die zij kregen, doorgeven. Het verhaal van Eefje verder lezen? Vraag gratis het magazine ‘Voortleven’ aan.

Zo geregeld
“Ik vond het niet ingewikkeld. Ik heb een gesprek aangevraagd met de specialist Nalaten van de Nierstichting. Als je er van te voren uitgebreid over nadenkt, is het daarna alleen een kwestie van een afspraak maken bij de notaris. Als je weet wat je wilt, ben je zo klaar.”

"Als je weet wat je wilt, ben je zo klaar."

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nierstichting kunt u direct contact opnemen via: