Nierstichting

De Nierstichting zet al 50 jaar alles op alles, zodat mensen met een nierziekte in leven blijven en écht kunnen blijven leven. Dit doen we samen met u, en andere mensen die het leven liefhebben. Uw bijdrage maakt verschil.

We hebben al heel wat dromen kunnen realiseren. Door te durven. En te doen. Maar nog steeds is er die harde werkelijkheid. Dialyseren is geen leven, maar overleven. Jaarlijks overlijdt 1 op de 6 dialysepatiënten. Mensen gaan dood door het tekort aan donornieren. Wij dromen dat we nierziekten kunnen genezen. Dat we nierpatiënten hun leven kunnen teruggeven. En dat gaat ons lukken, door te blijven durven en doen. Wilt u ons helpen bij het realiseren van onze doelen?
Leven gaat voor, in alles wat wij doen. Al 50 jaar.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Gezondheid |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nierstichting kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

“Via mijn testament kan ík straks nierpatiënten helpen.” Eefje van ’t Rood (79) verloor haar man, dochter en schoonzoon aan nierziekten. Daarom heeft zij de Nierstichting opgenomen in haar testament. Via haar nalatenschap wil ze de steun die zij kregen, doorgeven. Het verhaal van Eefje verder lezen? Vraag gratis het magazine ‘Voortleven’ aan.

Zo geregeld
“Ik vond het niet ingewikkeld. Ik heb een gesprek aangevraagd met de specialist Nalaten van de Nierstichting. Als je er van te voren uitgebreid over nadenkt, is het daarna alleen een kwestie van een afspraak maken bij de notaris. Als je weet wat je wilt, ben je zo klaar.”

"Als je weet wat je wilt, ben je zo klaar."

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nierstichting kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nierstichting kunt u direct contact opnemen via: