Nederlandse Brandwonden Stichting

Brandwonden zijn extreem pijnlijk en de behandeling is complex en traumatiserend. Mensen die ernstige brandwonden oplopen, zijn voor hun leven getekend. Zij moeten leren leven met de zichtbare én onzichtbare littekens. Wij zetten ons met hart en ziel in voor een toekomst zonder deze littekens. Dit doen we met onze programma’s Preventie, Zorg, Kwaliteit van Leven/ Lotgenotencontact en Wetenschappelijk onderzoek.

De Nederlandse Brandwonden Stichting wil brandwonden voorkomen en het leed als gevolg van brandwonden tot een minimum beperken.

Wij zijn er voor mensen met brandwonden, Kort na het brandwondenongeval en later in hun dagelijkse strijd tegen de littekens.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Gezondheid |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nederlandse Brandwonden Stichting kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

“Fijn dat we kinderen met brandwonden kunnen helpen een nieuw leven op te bouwen”
Door een brandwondenongeval van een nichtje hebben we gezien hoe groot de impact van brandwonden is. Daarom willen wij mensen met brandwonden helpen een leven te leiden waarin littekens niet centraal staan.

Familie van Kleef

“Ik geef expliciet toestemming mijn motief met u te delen.”
De Brandwonden Stichting trekt zich het lot van mensen zoals ik aan en investeert veel in hulpverlening en psychosociaal onderzoek. Daarom weet ik zeker dat mijn legaat een zinvolle bijdrage zal zijn.

André

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nederlandse Brandwonden Stichting kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nederlandse Brandwonden Stichting kunt u direct contact opnemen via: