Nationaal Ouderenfonds

Veel ouderen in Nederland voelen zich alleen of zijn kwetsbaar. Wist u dat bijna de helft van de ouderen zich eenzaam voelt? Eén op de elf ouderen voelt zich zelfs ernstig eenzaam. Dat zijn meer dan 500.000 mensen! Daarom zet het Nationaal Ouderenfonds zich in voor alle ouderen in Nederland. Wij stimuleren ouderen om sociaal actief te blijven en bieden allerlei activiteiten. Van brei- en sportclubs tot de BoodschappenPlusBus. Zo blijven ouderen verbonden met anderen. En we inspireren iedereen om een leeftijdsvriendelijke samenleving te zijn. Zo voorkomen we samen dat ouderen zich eenzaam voelen!

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Welzijn |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nationaal Ouderenfonds kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

“Het doet me goed om te weten dat ik ook na mijn overlijden nog een bijdrage kan leveren aan de waarden en normen die ik altijd belangrijk heb gevonden in het leven: zorg voor elkaar.”

Mevrouw van Dijk (78)

“Ik zag hoe mijn moeder vereenzaamde. Zelf woon ik te ver weg om vaak langs te komen. Nu komt er een vrijwilliger van het Ouderfonds regelmatig langs. Ik vind dat zo fijn dat ik kort geleden het Ouderenfonds in mijn testament heb opgenomen. Het ging erom dat ik nú die stap wilde zetten. Dat gaf me een enorm warm gevoel.”

Mevrouw Bogaard

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nationaal Ouderenfonds kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nationaal Ouderenfonds kunt u direct contact opnemen via: