Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Daarom zetten we ons iedere dag met hart en ziel in voor ouderen in Nederland die eenzaam, kwetsbaar of verminderd zelfredzaam zijn of het risico daartoe lopen. En dat is hard nodig. Want wist u dat 1 op de 4 ouderen zich eenzaam voelt? Dat zijn meer dan 1 miljoen mensen! Het Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland voor wie onvoldoende zorg en aandacht is vanuit de maatschappij. Zodat de oude dag iets wordt om naar uit te kijken en niet iets om tegenop te zien.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Welzijn |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nationaal Ouderenfonds kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

“Het doet me goed om te weten dat ik ook na mijn overlijden nog een bijdrage kan leveren aan de waarden en normen die ik altijd belangrijk heb gevonden in het leven: zorg voor elkaar.”

Mevrouw van Dijk (78)

“Ik zag hoe mijn moeder vereenzaamde. Zelf woon ik te ver weg om vaak langs te komen. Nu komt er een vrijwilliger van het Ouderfonds regelmatig langs. Ik vind dat zo fijn dat ik kort geleden het Ouderenfonds in mijn testament heb opgenomen. Het ging erom dat ik nú die stap wilde zetten. Dat gaf me een enorm warm gevoel.”

Mevrouw Bogaard

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nationaal Ouderenfonds kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Nationaal Ouderenfonds kunt u direct contact opnemen via: