Milieudefensie

Als we samen de schouders eronder zetten, kunnen we klimaatverandering stoppen. Dan kunnen we van deze crisis een kans maken. Een kans om onze leefomgeving gezonder te maken en energie goedkoper, met eerlijk voedsel en volop groene banen. Dan worden we er allemaal beter van. Milieudefensie spreekt bedrijven en overheden aan om duurzame en eerlijke keuzes te maken. Met een krachtige beweging van burgers, waar we constant aan bouwen, krijgen we ze in beweging.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Nee
  • Aandachtsgebieden: Natuur, milieu &wildlife |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Milieudefensie kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

“Wat hebben onze kinderen en kleinkinderen aan geld en goederen als de leefomstandigheden op aarde dramatisch achteruit zijn gegaan? Organisaties als Milieudefensie zijn essentieel om aan toekomstige generaties een leefbare wereld door te geven. Daarom heb ik Milieudefensie voor een belangrijk deel benoemd tot erfgenaam.”

Vincent Vrolijk

“De afgelopen jaren is de landbouw  geïntensiveerd. Er kwamen meer koeien en de stallen werden groter. Ik zag weilanden veranderen in eentonige vlakten met gras en maïs. Milieudefensie staat voor waarden die ik belangrijk vind, zoals duurzaamheid, biodiversiteit, menselijke waardigheid. Daarom heb ik Milieudefensie opgenomen in mijn testament. Zo hoop ik toekomstige generaties een mooie aarde na te laten.”

Ane Zwerver

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Milieudefensie kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Milieudefensie kunt u direct contact opnemen via: