Liliane Fonds

Kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden doen gelijkwaardig mee thuis en in hun gemeenschap. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken we kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker. Hun leven heeft de hoogst mogelijke kwaliteit.
Armoede is de grootste veroorzaker van handicaps. Om de vicieuze cirkel van armoede en handicap te doorbreken bieden wij individuele hulp op gebied van gezondheid, onderwijs, werk en inkomen en sociale contacten. Kleinschalig, concreet én doeltreffend.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Internationale hulp & mensenrechten | Gezondheid | Onderwijs | Welzijn |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Liliane Fonds kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

“Hulp van dichtbij. Kleinschalig, concreet én doeltreffend.”

“Ik heb gezien in wat voor ellendige toestand veel kinderen met een handicap in Afrika leven. Hoe ze worden buitengesloten. Hoe kansloos ze zijn. Het Liliane Fonds werkt met lokale organisaties. Samen zorgen ze  voor individuele hulp op maat voor jaarlijks meer dan 90.000 kinderen. Hulp van dichtbij. Kleinschalig, concreet én doeltreffend.”

Janny Mulder

 

“Ik vind dat een gehandicapt kind het recht heeft om kind te zijn. Maar dat is voor miljoenen kinderen niet vanzelfsprekend. Ze worden verstoten of aan hun lot overgelaten. Het voelt ongelooflijk goed dat ik mag bijdragen aan het geluk van deze kinderen, ook als ik er straks niet meer ben.”

Cecilia de Rooij

"Het voelt ongelooflijk goed dat ik mag bijdragen aan het geluk van deze kinderen."

"Liliane Fonds opent de wereld voor kinderen met een handicap."

“Mijn zus en ik vinden het fijn dat het erfdeel – waar mijn gehandicapte zusje Martien recht op had als ze nog leefde – naar het Liliane Fonds gaat. Want de hulp van het Liliane Fonds opent de wereld voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Ze hebben er hun leven lang plezier van.”

Hillebrand Ehrenburg

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Liliane Fonds kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Liliane Fonds kunt u direct contact opnemen via: