Leger des Heils

Hulp verlenen en mensen vertellen van Gods liefde. Dat is het doel van het Leger des Heils. Dat doen we met duizenden werknemers en vrijwilligers. We strijden tegen alles wat het leven kapot maakt: armoede, onrecht, verslaving, eenzaamheid, uitsluiting en zinloosheid. Hoe groot de nood ook is, wij geloven dat er altijd hoop is en iedereen ertoe doet. Daarom bieden we iedereen een eerlijke kans en helpen we mensen zonder helper.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Welzijn |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Leger des Heils kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

"Ik heb geen kinderen of andere nabestaanden."

“Ik heb geen kinderen of andere nabestaanden. Wat ik niet wil, is dat m’n nalatenschap naar de overheid gaat want dan is het onzeker wat ze ermee doen. Dus gaat alles naar het Leger des Heils. Handen uit de mouwen, daar houd ik van. Die doen er wat goeds mee!”

Jan Paul Kahmann

“Het Leger des Heils is mede-erfgenaam omdat de organisatie ons aan het hart gaat. We hebben dit eerst samen goed overlegd en ons uitgebreid laten adviseren. Op een open en objectieve manier heeft het Leger des Heils ons alles uitgelegd. We hebben allebei een heel goed gevoel over ons testament.”

Joke en Helmer van der Weide

"We hebben allebei een heel goed gevoel over ons testament." 

"Zij hebben niet alleen mooie idealen, maar ze dóen ook iets."

“Samen met mijn overleden man heb ik een aardig bezit opgebouwd. Het heeft ons in het leven echt meegezeten. Jammer genoeg hebben een heleboel andere mensen minder geluk. Daarom heb ik het Leger des Heils opgenomen in mijn testament. Zij hebben niet alleen mooie idealen, maar ze dóen ook iets.”

Gertruida Haverkamp

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Leger des Heils kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Leger des Heils kunt u direct contact opnemen via: