KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. In Nederland krijgt één op drie mensen in zijn of haar leven de diagnose kanker. Op jaarbasis zijn dat ongeveer 110.000 mensen. En hoewel de overlevingskans in de afgelopen 70 jaar aanzienlijk is gestegen, sterven nog steeds zo’n 45.000 mensen per jaar aan de gevolgen van kanker.

KWF zet zich onverminderd in op wetenschappelijk onderzoek naar methoden om kanker beter op te sporen en te behandelen. Dagelijks werken we keihard aan onze missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Gezondheid |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan KWF Kankerbestrijding kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

‘KWF erft mijn huis’
“Mijn vrouw Karin overleed aan een zeldzame en onbehandelbare vorm van kanker. Ik wil graag dat het leiomyosarcoom net zo goed te behandelen wordt als een soort die vaak voorkomt. Daarom heb ik bij de notaris geregeld dat KWF mijn huis erft.”

“Ik leef al 13 jaar in bonustijd, dankzij leukemie-onderzoek.”
“Mijn wereld stortte in toen ik hoorde dat ik leukemie had. Ik dacht: ik ga dood. Maar dankzij een experimenteel medicijn, leef ik al 13 jaar in bonustijd. Hierdoor ken ik het belang van onderzoek en nam ik KWF Kankerbestrijding op in mijn testament.”

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan KWF Kankerbestrijding kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan KWF Kankerbestrijding kunt u direct contact opnemen via: