Hivos

Hivos zoekt naar nieuwe oplossingen voor hardnekkige wereldproblemen. We komen op voor de positie van vrouwen, rechten van homo’s en vrijheid van meningsuiting. We strijden tegen klimaatverandering en het verdwijnen van biodiversiteit.

Dit doen we samen met moedige mensen en hun organisaties. Hivos zorgt voor kennis, netwerk, geld en ondersteuning. Onze partners hebben de innovatieve ideeën en het lef ze uit te voeren. Samen werken we aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld!

De problemen die Hivos aanpakt zijn complex. Snelle oplossingen voor machtsmisbruik en klimaatverandering zijn er niet. Het werk van Hivos vergt een lange adem en juist daarom is uw steun zo belangrijk.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Internationale hulp & mensenrechten |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Hivos kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

"Een wereld waar LHBT’s de vrijheid hebben om zichzelf te zijn.”

“Natuurlijk laat ik een deel aan mijn kinderen na, maar zij hebben mijn erfenis in feite niet nodig. Ze hebben het goed. Ik lever graag een bijdrage aan een wereld waar LHBT’s de vrijheid hebben om zichzelf te zijn.”

Gerben

“Wat ons aanspreekt is de creativiteit waarmee Hivos buiten de gebaande ontwikkelingspaden kijkt. Hoe ze slim inspeelt op wat er in een bepaald gebied gebeurt. Met onze nalatenschap hopen we heel wat initiatieven te ondersteunen.”

Peter en Jos

"Met onze nalatenschap hopen we heel wat initiatieven te ondersteunen"

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Hivos kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan Hivos kunt u direct contact opnemen via: