CliniClowns

CliniClowns brengen vrolijkheid en lichtheid

Wij komen sinds 1992 in contact met zieke en gehandicapte kinderen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat deze kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en weer kind kunnen zijn. Ons doel is zieke en gehandicapte kinderen die dat nodig hebben even ‘op te tillen’ uit hun situatie. Een bezoek gaat verder dan afleiding en plezier. Kinderen zijn minder bang, kunnen emoties uiten en hebben zelfs minder pijn. Dat komt de behandeling van het kind ten goede.

  • Fonds op naam mogelijk: Ja
  • Kan optreden als executeur: Ja
  • Aandachtsgebieden: Welzijn | Kunst & cultuur |

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan CliniClowns kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Na een carrière van 40 jaar in het Wilhelmina Kinderziekenhuis weet Judith als geen ander hoe belangrijk afleiding is voor zieke kinderen. “De clowns nemen de kinderen via spel even mee de fantasie ín en dat ziekenhuis uít”. Daarom besloot Judith CliniClowns op te nemen in haar testament. “Het kind hoort kind te kunnen zijn onder alle omstandigheden. In het ziekenhuis zag ik hoe belangrijk dat is. Daar draag ik graag een steentje aan bij.” Het bijzondere verhaal van Judith, kunt u hier verder lezen.

Ellen en Hans Willemsen zijn allebei meer dan veertig jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Zij doneren jaarlijks een bedrag aan de CliniClowns en hebben de Stichting ook opgenomen in hun testament. “CliniClowns laten ook kinderen lachen die hun toekomstdromen misschien moeten bijstellen.”

Pauline Verburgh vindt het werk van CliniClowns zo mooi, dat ze graag meer wilde doen dan een maandelijkse bijdrage geven als donateur. Ze nam CliniClowns op in haar testament. “Nu weet ik zeker dat mijn geld goed terechtkomt als ik er niet meer ben. Die gedachte geeft me rust.”

 

 

Eerst meer lezen over nalatenschap Toegift.nl?
Ga terug naar de homepage.

Meer weten?

Voor vragen over nalaten aan CliniClowns kunt u direct contact opnemen met:

Bezoek website

Wilt u meer weten?

Voor vragen over nalaten aan CliniClowns kunt u direct contact opnemen via: